Announcement

Collapse
No announcement yet.

Exalted forum not updating again

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Apromor
    replied
    well, poop

    Leave a comment:


  • Lioness
    replied
    I'm not sure what to do at this point, the 100+ page megathreads that were impeding the forum's function are now closed.

    Leave a comment:


  • IanWatson
    replied
    As you can see in the Latest Topics sidebar on the forum main page, your posts are successful. The Exalted forum is not properly updating.

    Leave a comment:


  • Daredevil
    replied
    I've been trying to post in the Exalted Forum, but I keep getting blocked by a "Empty Response" window.

    Leave a comment:


  • Daredevil
    replied
    Much better.

    Thank you.

    Leave a comment:


  • Apromor
    replied
    Thank you.

    Leave a comment:


  • Lioness
    replied
    Originally posted by Apromor View Post
    Nothing at this time, I'm very much hoping that you can get this fixed soon, it has already been down for ten days. We do miss it.
    Good news bad news situation.

    I had to Quarantine Ask the Devs 2 (it still exists but is currently inaccessable to most users) but the forum works.

    Leave a comment:


  • Apromor
    replied
    Nothing at this time, I'm very much hoping that you can get this fixed soon, it has already been down for ten days. We do miss it.
    Last edited by Apromor; 03-30-2021, 03:16 PM.

    Leave a comment:


  • IanWatson
    replied
    The cache is getting cleared regularly.

    If that's not fixing the issue, then nothing else can be done at this time.

    Leave a comment:


  • Lioness
    replied
    So bumping this again because the problem has returned and persisted for a few days now.

    Leave a comment:


  • Lioness
    replied
    Thank you both.

    Leave a comment:


  • Florin
    replied
    The Ask a Question, Get an Answer thread is up over 13k in posts. Might need to be archived and restarted.

    Leave a comment:


  • IanWatson
    replied
    Cache has been cleared, so if the issue's persisting, not sure what else is up.

    Leave a comment:

Working...
X